Tallers

Tots els divendres d’11 a 13.30h

Sala sensorial per bebès (0-3 anys)

Tots els divendres al matí prepararem la sala per, en un ambient relaxat, acompanyar als infants (0 a 3 anys) en la descoberta i gaudir amb ells veient com sorgeix la màgia del joc lliure.

Piscina de boles

Les piscines de boles, més enllà del ús una mica esbojarrat que se li dona en alguns espais (què també mola) és una eina molt útil pel desenvolupament psicomotriu dels bebès.

És habitual que centres de psicologia infantil disposin de piscines de boles per teràpies de joc i psicomotricitat amb els peques.

Textures al terra
Mitges amb coses dins
Ampolles sensorials
Teles de colors

Si us animeu, recordeu reservar per assegurar-vos la plaça

Extraescolar tots els dilluns

“Dilluns de joc i música en família” amb Music Together

 

Volem crear l’ambient per, tornant a les arrels, viure i jugar amb la música en comunitat i amb els teus, tal com s’ha fet des dels inicis de la nostra existència. I no només per tornar a cantar junts, sinó per fer-ho al ritme de totes les cultures del món gràcies a un mètode adaptat per a tothom.

 

Saber més…

Dintre de l’espai es compliran totes les normes marcades pel Departament de Salut al moment corresponent: limitació d’aforament, ús de mascaretes, mesures d’higiene, distància social… Serà responsabilitat de cada família respectar-les.
Saber més…

Si et queden dubtes contacta amb nosaltres.

El cau | villarroel 237, 08036 Barcelona | 937004467 | hola@el-cau.cat | @elcau237 | Avís legal

imatge-contacta-cotxes