El cau romandrà tancat fins l’inici de la fase 3. Esperem veure’ns aviat!

El nou cau

El joc lliure entre nens i famílies, tal i com l’enteníem fins ara, de moment, s’ha acabat. És una pena. Però no ens centrem en el que no podem fer i intentem imaginar quines possibilitats tenim. La pregunta és:

 

Cóm mantenir l’esperit del cau acomplint les normes sanitàries i de distanciament social i seguir oferint moments de joc i experiències a les famílies?

 

Nosaltres pensem que així:

 

Traurem les joguines, contes , coixins, matalassos i tot element compartit que sigui complicat mantenir desinfectat. Tancarem el túnel de joc.

 

 

 

Dividirem el cau en espais segurs per famílies.

 

Dividirem tota la superfície del cau en sis espais per famílies i un passadís segur d’accés per on les famílies accediran al seu espai i per on es mourà l’equip del cau.

 

Els espais familiars estaran senyalitzats i seran prou grans per a que la família estigui còmoda i pugui acomplir les normes de distància social amb la resta de famílies.

 

 

 

Proposarem tallers o activitats per torns.

 

Cada dia, organitzats en dos torns de matí i dos de tarda, proposarem un taller o activitat com les que solem organitzar (experimentació, creativitat, sensorial, manualitat, ens embrutem…)

 

 

 

Complirem les normes d’higiene i distància social.

 

Utilitzarem el màxim de material d’un sol ús. Entre taller i taller desinfectarem els espais familiars utilitzats i les zones d’accés.

 

Establirem un protocol segur d’entrada i sortida del cau i unes regles que les famílies hauran de seguir dintre del seu espai.

 

El cau es sosté en dues idees: llibertat i respecte. Tot allò que deixem de fer pel bé dels altres no és pèrdua de llibertat, és respecte. Al entrar al cau, l’equip us explicarà les noves normes de convivència a l’espai. Confiarem en vosaltres per respectar-les.

 

La cafeteria oferirà serveis mínims: cafè, té, begudes de llauna o ampolla, sucs en tetra brik, galetes o magdalenes envasades individualment… tot servit en materials d’un sol ús.

 

 

 

En propers posts anirem entrant en detalls de com ens organitzarem: protocols d’higiene i distància social, horaris, preus, programació de tallers…

 

De moment l’important és que sapigueu que estem fent tot el possible per obrir a la fase 3 (quan sigui) per oferir experiències en família acomplint totes les normes de seguretat.

 

Volem aprofitar per donar ànims a tots els espais familiars que, com nosaltres, s’estan trencant el cap per veure com sortir endavant. Molta sort!

 

I a tots els que us agrada gaudir dels espais familiars us demanem confiança. Prudència sense por.

 

Esperem veure-us ben aviat!

 

Newsletter

Si vols estar al dia de l’actualitat del cau: notícies, novetats, tallers, activitats, festes, nous jocs, programació teatre,…


He llegit i accepto els termes i condicions

 

Contacta

Villarroel 237
08036 Barcelona
T. 937004467
hola@el-cau.cat

Horari:
De dilluns a diumenge
Matí de 10.00 a 13.00h
Tarda de 16.00 a 19.00h