Teatre

Dos diumenges al mes (i algún dissabte a la tarda) la sala del cau es transforma en un petit teatre on diverses companyies presenten les seves propostes de teatre per a nens i bebès: titelles, narració, màgia, clown, ombres i llums, improvisació, música en directe, ball i animació,…

 

Us proposem un matí de diumenge que combini joc lliure (de 11h a 14h) amb, a les 11.30h, un espectacle de teatre familiar per a nens i bebès.

Hi han dos tipus d’espectacle: teatre i conte teatralitzat.

El teatre (titelles, màgia, clown, música…) té una durada entre 35 i 45 min i el preu és 4€ per persona (nens i adults).

El conte teatralitzat (representació d’un àlbum il·lustrat) té una durada d’aprox. 20 min i el preu és 2€ per persona (nens i adults)

 

El preu de la sessió de joc lliure + teatre és l’entrada de família al cau (5€ per persona) més 4€ (teatre) o 2€ (conte teatralitzat) per nen o adult que accedeixi la sala de teatre

Cada funció té una edat recomanada (menors de 3, de 1 a 5, majors de 4,…)

El preu per família d’accés al cau és l’habitual de cap de setmana (veure preus entrada). El preu del teatre són 4€ o 2€ per persona (nen o adult) que accedeixi a la sala de teatre. No cal que tots els membres de la família entrin, els adults o els nens fóra del rang d’edats recomanat per l’espectacle es poden quedar jugant a la resta l’espai de joc mentre dura la funció.

 

Per exemple el preu d’un matí de joc lliure + teatre per a una família de 3 membres però que només 2 entren al teatre és:

15€ d’entrada al cau (entrada 3h de joc lliure al cau per 3 persones) + 8€ (4€ per persona que entra a la sala de teatre) = 23€

 

Per a una família de 2 membres (adult + nen) si els dos entren al teatre el preu seria:

10€ entrada al cau + 8€ (2 entrades al teatre) = 18€

 

 

És recomanable reservar les entrades per anticipat. Les reserves és poden fer amb una setmana d’antelació al día de la funció.

Les entrades és poden adquirir per anticipat al cau.

 

Les reserves és poden fer amb una setmana d’antelació al día de la funció.

 

Si no podeu apropar-vos a comprar-la, podeu reservar-la al 937004467 o hola@el-cau.cat

 

Ens heu de dir:

  • Dia de la reserva
  • Un nom i telèfon de contacte
  • Número total de components de la família que entraran al cau (nens + adults)
  • Quants entraran a la sala de teatre a veure la funció?

 

 

 

 

 

Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’inici de la funció.

Properes funcions:

Programació i gestió d’espectacles:

 

 

 

El cau | villarroel 237, 08036 Barcelona | 937004467 | hola@el-cau.cat | @elcau237 | Avís legalimatge-contacta-cotxes