Tallers

sensacions, experiències, descoberta, creativitat, art, joc

 

Els dimecres a la tarda (17.30h), els divendres al matí (11.30h) i els diumenges que no hi ha teatre al matí (11.30h) combinem el joc lliure amb un taller. Experiències sensorials (psicomotricitat amb paper higiènic, jugant amb caixes,…). Tallers que estimulin l’artista que portem dins, amb contes, pintura, teatre, música, cuina,… Jocs en grup, presentacions de jocs,… Ball, expressió corporal, massatge… S’agraeixen propostes.

Us proposem un matí en família que combini joc lliure amb un taller creatiu o sensorial per a nens i bebès.

Els nens que facin el taller hauran d’afegir 2€ al preu de l’entrada al cau (veure preus entrada) en concepte de materials i muntatge.

Alguns taller desenvolupats per col·laboradors externs tindran un preu de 4€ per nen.

 

 

És recomanable reservar les entrades per anticipat

Els tallers s’anunciaran amb 15 dies d’antelació a la web, newsletter, instagram i facebook.

 

Les entrades és poden adquirir per anticipat al cau. Si no podeu apropar-vos a comprar-la, podeu reservar-la al 937004467 o hola@el-cau.cat

 

Les reserves es mantindran fins a 10 minuts abans de l’inici de la funció. Les famílies que disposen de reserva hauran d’arribar 10 minuts abans de l’inici del taller. Si arribeu més tard, no us podrem assegurar l’accés si no ens aviseu. És d’agrair que si no podeu venir ens ho dieu lo abans possible per anular la reserva i donar accés a un altra família.

 

 

 

Propers tallers:

 

 

El cau | villarroel 237, 08036 Barcelona | 937004467 | hola@el-cau.cat | @elcau237 | Avís legalimatge-contacta-cotxes