Els nens no es preocupen pel seu futur. Amb anar descobrint i entenent l’ara ja en tenen prou. I ells ara el que volem, el que els hi demana el cos, el que els hi surt és jugar. Del seu futur, de moment,  ja ens preocupem nosaltres.

 

Vull transmetre als meus fills tot allò que crec que els pot ajudar a tenir una vida més plena i tranquil·la.

 

Apreciar i estimar l’art i la creativitat en qualsevol de les seves formes d’expressió, com a  creador o espectador, és un valor que vull transmetre’ls.

 

Dona-li un llapis i un paper a un nen per a que jugui. Un nen absolutament lliure dibuixant el que li surt de l’ànima. Art pur. Els nens són en essència grans artistes. El seu art es diu joc.

 

També vull que siguin capaços d’apreciar la bellesa, de valorar la creativitat, l’art. La seva i la d’altres.

 

Vull apropar-los l’art, la descoberta, la creativitat. Vull posar mitjans, donar-los eines . Vull donar-los opcions i llibertat. Vull que triïn. Vull donar-los joc.

 

D’això anava l’activitat d’aquest diumenge.

 

Gràcies a PLOM Gallery (www.plomgallery.com), la primer galeria d’art infantil, vam organitzar diumenge al matí al cau una exposició d’art contemporani de l’artista urbà i il·lustrador Pabs (www.thisispabs.com).

 

Primer vàrem apreciar les obres de Pabs, que quedaran penjades al cau per un temps, acompanyats per la Martha, responsable de PLOM Gallery, i el mateix artista.

 

Després els nens, amb l’assessorament del artista,  van poder pintar uns dibuixo gegants de Pabs. Hi havia tantes formes per pintar que  al final vam necessitar l’ajuda dels pares per acabar-los.

 

El resultat, espectacular, el teniu penjat al cau.