A la festa de carnestoltes de diumenge passat vam condimentar el  joc lliure amb algunes activitats dirigides com el photocall amb càmera instantània. Desprès els nens van fer una manualitat, van decorar un marc on van posar la seva foto..

photocall

Més tard la gran desfilada. Els  nens van passejar mostrant les seves disfresses per l’escenari per al final, saltar, fent la seva millor pirueta, sobre el nou puff gegant.

ines      salta

I per acabar, confetti i ball fins a altes hores de la tarda.

festa

La Blancaneus, l’Spiderman, i un grupet de princeses, el Mickey Mouse i un bomber, un dinosaure amb un pingüí, la Pipi Langstrom i dues rockeres, el Capità Amèrica amb Spiderman, dos xinos, una ballarina i una marieta, un guàrdia imperial i una flower power, un cuiner, un romà, una gateta, una vespa, un pelocho, un esquelet, un mag misteriós, una vaquera, …

… a tots, gràcies per venir.