Diumenge a la tarda feia fred, a la mitja hora d’obrir el cau estava ple. Jo estava a la porta evitant que entrés més gent, no només per estar a gust sinó per acomplir els límits legals d’aforament del local. Tot i que la majoria de la gent comprenia l’excepcionalitat del clima i la manca d’experiència del cau, jo ho estava passant malament.

 

Començava a caure aquest plugim fred i humit que  ens ha anat acompanyat aquest darrers dies quan es va aturar un taxi davant del cau, una noia va sortir carregant la seva nena i amb l’ajut del taxista va treure el cotxet del maleter i el va muntar. Just ara plovia una mica més fort. Va posar a la nena al cotxet i van venir corrents cap a la porta. Estàvem a petar. No van poder entrar.  La mare amb pena ho entenia, però la cara de la nena… ai!. Vaig comprometre’m amb tots els que no van poder entrar que pensaria una manera per a que això no es repetís.

 

Acceptem reserves pel cap de setmana

 

A partir del proper dissabte 28 de gener per a venir a jugar acceptem reserves per telèfon (93 700 44 67) o e-mail (hola@el-cau.cat).

 

Per les reserves necessitem:

  • Dia de la reserva (dissabte o diumenge / matí o tarda)
  • Un nom i telèfon de contacte
  • Número de nens i edats
  • Número d’adults

 

Es pot venir sense reserva però no us podem garantir l’accés.

Si no heu pogut fer reserva, sobretot els dies de fred i pluja, seria recomanable que truquéssiu abans de venir per saber com està de ple.

Si teniu reserva i no podeu venir, us agrairíem que nens aviséssiu lo abans possible.

 

 

Masses adults

 

El cau és, primer, un espai de joc lliure per famílies amb nens fins els 9 anys. Entorn aquesta idea graviten altres activitats que complementen l’essència, com el teatre, els tallers, la cafeteria, les celebracions d’aniversari,…

 

El joc és moviment i el moviment necessita espai. Els adults ocupem massa espai. Hi ha vegades que al cau hi ha tants adults que sembla el pub de moda i no un espai de joc per nens.

 

Limitem el número d’adults

 

A partir d’avui:

 

  • L’accés a l’espai serà gratuït pels adults fins a 2 per família. Els adults extra hauran de pagar entrada d’adult (2€ matins laborables, 4€ tardes laborables i 6€ caps de setmana i festius)
  • Als grups, per exemple d’aniversari, no hauran d’haver més adults que nens. La idea és que es quedin uns quants pares responsables dels nens, els altres marxin a donar una volta tranquil·lament i tornin al final a compartir una estona i recollir els nens.

 

 

Molts cotxets

 

Com el cau està agradant molt als més peques de la família hi ha moments que tenim problemes per ubicar els cotxets.

 

Estem pensant llocs alternatius on deixar-los, per així deixar la sala més espaiosa.

 

Però, de moment, us demano que, si és possible, vingueu sense cotxet o en cotxets que es puguin plegar.