Avui vaig a explicar-vos un secret. Si mireu les parets del cau, són unes plaques d’una mena de pladur que es van posar sobre la paret original del local tal i com estava. Doncs, just aquí, entre les plaques i la paret es troba l’esperit del cau. El voleu conèixer?

 

Quedava una setmana per començar les obres. El cau era un local destrossat on feia anys hi havia hagut un taller d’impremta. Era l’aniversari de la meva filla gran, 8 anys. Li vaig dir que convides a deu amics el dia del seu cumple davant de Villarroel 237. Que vinguessin amb roba vella.

 

Vaig anar al local el vaig netejar de pols, vaig arreglar tot allò que podia representar un perill (claus, estelles,…). Vaig comprar pots de pintura i pincells i els vaig deixar al mig del local. Vaig posar música.

 

Vaig pujar la reixa i…

 

 

Joc lliure, creativitat, art!

 

El cau