Quan vaig decidir fer teatre infantil els diumenges al cau, no tenia ni idea de l’acceptació que tindria. Per això li vaig demanar a l’Anna Nieto (www.labcreatiu.cat), que és la persona que gestiona la programació de teatre infantil del cau, que em preparés una programació inicial pel rang més ampli possible (de 2 a 9 anys aprox)a veure si érem capaços d’omplir la sala.

 

Ara, amb el mínim bagatge de 2 funcions, he arribat a la conclusió que és difícil programar espectacles per rangs tan amplis d’edat. Els menors de 3 anys han d’anar acompanyats, les funcions han de ser més curtes i molt més participatives i properes. També m’he he adonat que ha un públic molt nombrós d’edats entre els 0 i els 3 que estan necessitats de propostes creatives d’aquest tipus, com a mínim al barri.

 

Per tot això, hem decidit que un diumenge al mes farem un espectacle només per bebès, de 0 a 3 anys. La funció serà únicament per 25 nens amb un acompanyant adult (pare, mare, avi,…) per nen. El preu serà el mateix de sempre per el nen: 9€ que li permet l’entrada al cau des de les 11h fins a les 14h i l’inclou la funció. Però en aquest cas l’adult haurà de pagar 6€ per acompanyar al bebè durant l’obra. Els germans grans es podran quedar, acompanyats d’una monitora, jugant a la zona de joc lliure. La funció començarà a les 11.30h i tindrà una durada de aprox. 35min.

 


La resta de funcions seran per a majors de 4 anys. Els nens entraran sols i estaran sempre acompanyats per una monitora. Els pares, si no s’avisa del contrari, no s’haurien de quedar a la representació. Podran quedar-se a la cafeteria o jugant amb els germans petits a l’espai de joc lliure. En aquest cas les obres estaran entorn els 40 o 60 minuts. La funció és gratuïta ja que el nen només ha de treure l’entrada al cau de 9€ i l’inclou l’accés a l’espai des de les 11h. La funció començarà a les 12h.

 

Excepcionalment en alguns espectacles que anomenarem Familiars es permetrà entrar grans amb els nens. En aquest cas el cost del espectacle serà de 6€ per l’adult.

 

Poc a poc, amb l’experiència i la vostra ajuda anem donant forma al cau.