Un dia d’agost vaig decidir que faria al meu barri un espai de joc lliure per nens. Un projecte que tingués com a essència facilitar les eines per a que dels nens sorgeixi joc.

 

L’objectiu principal és que els nens es diverteixin d’una forma sana, espontània i creativa, que els hi permeti experimentar i descobrir per si mateixos el món que els envolta. 

 

A més, conscient que els que vivim al mig de l’Eixample tenim un dèficit important de natura, silenci, pau.. vaig proposar-me que l’espai fos acollidor, orgànic, transmetés bon rotllo.

 

Demà, més de tres anys després d’aquell dia d’agost, obre El cau, joc lliure al carrer villarroel 237 i jo, aquí assegut, aixeco els ulls de la pantalla, miro al meu voltant i tinc la sensació d’haver-ho aconseguit.

 

Espero que us agradi.

 

Durant aquest tres anys de viatge (cap a ítaca) hi ha algunes persones que m’han acompanyat i a les que vull donar les gràcies: els meus pares, pel suport, la Merche per dissenyar un espai millor del que podia imaginar; la Marion, per l’extraordinària creativitat de la gràfica; al José Luís per la feina ben feta, la professionalitat, i també pel seu amable acompanyament pel tortuós procés de les obres.

 

I sobretot a vosaltres, el gran projecte de la meva vida, MªJosé, Sara, Maria i Lluís. Os quiero con locura.